SLO  ENG

VZHAJAJOČEMU SONCU NAPROTI

Želiš biti obveščen(a) o novostih?

S prijavo potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji uporabe te strani!

S ponosom predstavljava, da je v pripravi knjiga, ki bo podrobneje opisala to potovanje.


V tem trenutku lahko izdava, da se knjiga pripravlja pod delovnim naslovom V iskanju svobode. V njej bo možno prebrati najine dogodivščine in zgodbe ljudi, ki jih srečujeva na poti. Takšna je, na primer, zgodba Adnana iz Malezije, ki mu je možganska kap spremenila pogled na svet. Ali pa kako sva po zaslugi dobrodušnega taksista premagala 300 kilometrov med Phnom Penhom in Siem Reapom v Kambodži. Prebrali boste zakaj se nama je zalomilo ob poskusu štopanja po ZDA in kako so mi mehiški rakuni ukradli sendvič... Od vsega najpomembnejše pa, kako svoboda vpliva na naju, kaj naju je naučila in kako sva spremenila svojo predstavo o njej.
Da bi bil trud poplačan in bi vsi imeli priložnost podrobnejšega vpogleda v življenje na svobodi potrebujeva 3000 €. Odločila sva se zagnati množično financiranje. Višina podpore je v presoji vsakega posameznika. 
Kdor bo prispeval 30 € ali več, si bo ob izzidu zagotovil brezplačen izvod z zahvalo in podpisom avtorja.

Ne dvomiva, da sredstev ne bi zbrali, zato sva predvidela izzid v zadnjem mesecu tega leta.Do sedaj ste prispevali že 1004 €. Knjiga je s tem 33% bližje izzidu!

* Podatki se vnašajo ročno ob priložnosti. Posledično lahko pride do zamud pri osveževanju ali odstopanj od dejanske vrednosti.

  

Podporo lahko izvedete z uporabo PayPal ali preko univerzalnega plačilnega naloga.


V kolikor želite le podpreti ta blog, lahko to še vedno storite na spodnji povezavi.

Podpri ta blog in to potovanje ter prejmi razglednico s posebnim sporočilom.